Outdoor Game -ohje

Huom! Tunnukset ohjelmaan saat tilauslomakkeen kautta. Sovellus on hallinnoijalle maksullinen, hallinnoija hallitsee pelin käyttöoikeuksia.

Sovelluksesta on ladattava versio Androidille, mutta sen voi asentaa myös Web applikaationa, kun avaa selaimella ko. osoitteen ja valitsee selaimen asetukset-valikosta "Lisää aloitusnäyttöön". Web applikaation käyttäjän täytyy itse huolehtia näytönsäästäjän ja näytön kierron estämisestä, muuten ne häiritsevät käyttöä.

Sovelluksen web applikaatio:
http://m.junglerace.net/kgs/outdoorgame

Android-asennuksen latauslinkki:
http://www.junglerace.net/android/outdoorgame.apk

Huom! Sovelluksen testaaminen ja pilotointi on osin vielä kesken, ja se voi sisältää toimintavirheitä.

Hallintasivu:
http://m.junglerace.net/kgs/outdoorgame/admin.html

Hallinnan ohjeet on kirjoitettu hallintakäyttöliittymään.

Tässä lyhyt hallintajärjestelmän kuvaus, miten homma lähtee liikkeelle.

1. Luo uusi peli, määrittele sille nimi, pelimoodi (Jungle Race, Adventure, Sport) sekä kartta-alueen zoomitaso ja keskipiste. Kartta-alue on tärkeä, koska se on pelikohtaisesti kiinteä. Kartan päällä näkyvä neliö näyttää, minkä verran kerrallaan pelaaja näkee. Muut asetukset ovat pelikohtaisia.
2. Instructions for the players on teksti, joka näytetään pelaajalle, kun hän aloittaa pelin.
3. Karttapisteitä lisätään klikkaamalla karttaa. Ne ovat pelimoodeissa erilaisia.
4. Media file url voi olla Youtube-osoite tai kuvan osoite. Kuvan täytyy olla valmiiksi jollain palvelimella. (Tämä toiminnallisuus on vielä siltä osin kesken, että kuvia voisi ladata tämän sovelluksen avulla.)
5. Käyttäjätunnukset ovat pelikohtaisia ja ne luodaan Players-sivulla. Generate-nappi on pikatoiminto, joka luo käyttäjätunnuksen tyyliin Yh211. Toinen kenttä on voimassa oloaika, jossa käytettävä kalenteri-komponentti toimii vain Chrome-selaimessa. Mikäli kalenteri ei toimi, voimassaolon voi määritellä tyyliin 2016-01-26.

Huomatkaa, että muutokset (mukaan lukien karttapisteet) astuvat voimaan ja tallentuvat vasta, kun painaa Save game –nappia.

Lisätietoja pelistä kertoo pelin kehittäjä Jari Haverinen, p. 040 556 0081.

Facebook

Kajaani Game Studios Oy
Rauhalantie 5
87830 Nakertaja, Finland
info@kajaanigamestudios.com
Tel. +358 40 556 0081