Jungle Race

Jungle Race on strateginen ulkoilu- ja urheilupeli, jossa pelaaja kerää matkapuhelimessaan toimivan sovelluksen avulla kartalla näkyviä kuvitteellisia hedelmiä. Jottei tehtävä olisi liian helppo, nämä hedelmät ovat liikkuvia.

Pelaajan tehtävänä on kerätä viisi erilaista hedelmää ulkona liikkuen. Yksi tavoitteen mukainen peli kestää noin puoli tuntia. Jungle Racea voi pelata joko yksin tai ryhmässä missä päin maailmaa tahansa. Jungle Racen avulla voidaan järjestää liikuntatapahtumia ja se soveltuu myös urheilijoiden harjoitusmuodoksi.

Katso Jungle Racen esittelyvideo (vuodelta 2013) tästä:

Jungle Race toimii webappina eli selaimessa. Sovellus kannattaa lisätä puhelimen kotivalikkoon (avaa linkki alta ja valitse selaimen valikosta Lisää aloitusnäyttöön -toiminto).

Käynnistä Jungle Race.

 

Ylös, ulos ja lenkille

Jungle Race on innostava tapa ulkoilla. Pelaaminen ei tarvitse ennakkovalmisteluja, vaan kerättäviä hedelmiä ilmestyy ympärillesi, missä tahansa liikutkin. Pelin taustalle ladataan tiekartta, joten pelaaminen onnistuu parhaiten taajama-alueella. Huomaathan, että hedelmien liike on suoraviivaista. Hedelmät ovat kuitenkin erilaisia nopeutensa vuoksi, rypäleet kiitävät kaikkein nopeiten ja banaanit eivät liiku ollenkaan. Hedelmien elinaika on 10 minuuttia ja kun ne tummuvat, aikaa niiden nappaamiseen on enää kaksi minuuttia. Mutta älä huoli, kun saat hedelmän kerättyä tai kun se liikkuu pois kartalta tai vanhenee, syntyy ympärillesi uusia.

Jungle Racea liikuntatunnilla

Jungle Racessa tavoitteena on kerätä viisi erilaista hedelmää. Tämän saavuttaminen onnistuu joskus hyvinkin nopeasti, mutta on joskus vaikeampaa eikä kenties aina edes onnistu. Peli on suunniteltu siten, että yksi tavoitteen mukainen peli kestäisi noin puoli tuntia. Näin ollen se sopii hyvin yhden oppitunnin aktiviteetiksi. Kun olet kerännyt kaikki viisi erilaista hedelmää, kannattaa peliä edelleen jatkaa, sillä myös kerättyjen hedelmien määrä merkitsee. Opettajat voivat antaa ohjeeksi pelata Jungle Racea tietyn ajan, esimerkiksi puoli tuntia. Pelistä löytyy pelikello, joten pelaaja pysyy tietoisena ajankulusta.

Liikuntakampanja Jungle Racen avulla

Jungle Racea voi käyttää ulkoilupäivien ohjelmanumerona, mutta myös pidempien jaksojen kampanjoina, jolloin hedelmiä kerätään useamman päivän aikana. Koska peliä voi pelata missä ja milloin vain, osallistujat näkevät kampanjanaikaisen kilpailutilanteen ranking-listoilta.

Urheiluseurat ja koulut voivat hankkia käyttöoikeuksia, joilla he saavat oman My club -ryhmän. Ryhmän jäsenet näkevät ryhmän ranking-listat ja katsoa pelaajien pelit. Ominaisuus mahdollistaa monenlaisten kilpailujen ja kampanjoiden järjestämisen Jungle Racen avulla.

 

Taustaa Jungle Racen kehitykselle

Kaunis ajatus Jungle Racen taustalla oli, että miten me ohjelmistokehittäjät voisimme vaikuttaa siihen, millaisia pelejä ja sovelluksia ihmiset käyttävät. Millainen olisi sovellus, jonka parissa käytettävät tunnit olisivat kaikki hyväksi henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnillemme? Voisiko sovellus olla vielä silloinkin innostava?

Jungle Racen kehitys alkoi loppuvuodesta 2010. Sovelluskauppoihin peli ilmeistyi vuonna 2012, ollen sitä ennen tarjolla Nokian S60-alustalle. Jungle Raceen on luotu näiden vuosien aikana jo yli kuusikymmentätuhatta käyttäjätunnusta.

Jungle Racen teknologioista muutama sana:

Jungle Race on urheilijoiden suunnittelema sovellus, jonka testaamisessa ei ole säästelty kilometrejä.


Lue tästä kattava kuvaus Jungle Racen tuoteperheestä.


Are you looking for English page? You can find it here.Etusivulle