Kajaani Game Studios ja Jungle Race -tietosuojaseloste

1. Käytämme palveluissamme sessiokohtaisia muuttujia, ns. local storagea sekä evästeitä. Näillä tiedoilla varmistetaan, että käyttäjän tekemät valinnat pysyvät käytönaikaisessa muistissa, tai että sovelluksemme muistavat edellisessä kirjautumisessa käytetyt kirjautumistunnukset. Nämä tiedot helpottavat merkittävästi sovellustemme käyttöä. Nämä tiedot ovat aina laite- tai selainkohtaisia. Palveluidemme käyttäjä tiedostaa tämän ja ymmärtää, ettei sovelluksiamme voi käyttää ilman näiden tietojen keräämistä väliaikaiseen käyttöön. Tiedot poistuvat kun selain suljetaan, tai viimeistään, kun käyttäjä tyhjentää selaimen välimuistin.

2. Pääsääntöisesti emme kysy emmekä tallenna käyttäjien henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi-, osoite- tai yhteystietoja.

3. Julkisia sovelluksiamme, kuten Jungle Race, käytetään nimimerkillä. Käyttäjät eivät syötä tietoomme yhteystietoja. Monet sovelluksemme käyttävät ja tallentavat paikannustietoja. Voimme yhdistää nimimerkin todelliseen käyttäjään vain jos käyttäjä paljastaa meille nimimerkkinsä. Nimimerkin perusteella teemme ainoastaan virhetilanteiden selvitystä, emme luovuta nimimerkin alla olevia tietoja käyttäjälle.

4. Nettisivuillamme olevat yhteydenottolomakkeet eivät tallenna tietoja palvelimen tietokantoihin, vaan tiedot lähetetään sellaisenaan sähköpostiimme. Lomakkeilla on kysytty lupa, jos voimme halutessamme käyttää lomakkeen tietoja julkisesti.

5. Laskutusta varten tarvitsemme asiakkaidemme yhteystietoja. Nämä tiedot tallennetaan paikallisesti eivätkä ne ole saatavilla verkkosivuiltamme.

6. Käyttäjät voivat tarvittaessa ottaa meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla.


Palaa etusivulle